6256 Ağır Hizmet Tipi Endüstriyel Ayak Pedalı

AC15 kullanım kategorisi derecesine sahip

  • 6256 Ağır Hizmet Tipi Endüstriyel Ayak Pedalı
    6256 Ağır Hizmet Tipi Endüstriyel Ayak Pedalı
  • 6256 Ağır Hizmet Tipi Endüstriyel Ayak Pedalı
    6256 Ağır Hizmet Tipi Endüstriyel Ayak Pedalı

Herga Technology'nin 6256 serisi ağır hizmet ayak pedalı serisi, özellikle düşük voltajlı endüstriyel motorlar ve diğer elektromekanik kontrol cihazları için tipik olarak gerekli olan endüktif yükleri değiştirmek için uygundur. AC-15 kullanım kategorisi 6 A'de 250 VAC'den 1 A'de 500 VAC'ye kadar elektromanyetik yükleri kapsar ve CE/UL ve CSA C22 60947-1 & 60947-5-1 standart onayı ile güvenli ve uzun ömürlü çalışma sağlanır. . IP67 su geçirmezlik dereceli 6256 ayak pedalı, endüstriyel makinelerde anahtarlama görevleri için aşırı düzeyde dayanıklılık ve dayanıklılık sunan açık veya güvenlik korumalı model seçenekleriyle enjeksiyon kalıplı, yüksek etkili ABS'den üretilmiştir. Kapsamlı aksesuar seçenekleri, modüler ve estetik bir kilitleme tasarımı sayesinde ayrı ayrı yapılandırılmış ayak pedallarının tek pedal olarak veya çok pedallı anahtar grupları olarak monte edilmesini sağlar. Çok çeşitli elektrik değerleri, potansiyometre seçenekleri ve anahtar işlemleri, maksimum çalışma esnekliği sağlar.
 
6256 serisindeki elektriksel anahtarlama esnekliği, AC-15 6A 250V / DC-12 6A 24V (UL) için yavaş kesme & yap ve ani hareket seçeneklerinin yanı sıra 25A 125/250V AC için yüksek güçlü bir model içerir. 1HP 125/250V AC (iki anahtar üzerinden çift kutuplu kontak değişimi ile). Çift kutuplu değiştirme kontaklı 5 kΩ ve 10 kΩ potansiyometre versiyonları da mevcuttur. Seri, 500 VAC 600 VDC (300V UL Derecelendirmesi) nominal yalıtım gerilimine ve 1 kA'ya kadar kısa devre akımı derecelendirmesi ve bir kısa devre koruma cihazı 10 A aM sigortasıyla daha fazla korumaya sahiptir. Ayak pedalının belirli bir mekanik çalışma ömrü 2 milyon döngü ve elektrik ömrü 10 milyon döngüdür.

Özellikle tehlikeli ortamlarda ek güvenlik için 6256, anahtarlama kontağının koptuğu ve ayak pedalının kilitlendiği ve istenmeyen bir yeniden başlatmayı önleyen basınç noktasıyla harekete geçen bir kesme özelliği ile mevcuttur. Bu seçenek, operatörün basınç değişimini algılayabileceği dokunsal geri bildirim ekleyen mekanik bir dirençle yapılandırılmış olarak da mevcuttur. Ayak pedalı kilitlendikten sonra manuel serbest bırakma da dahil edilebilir. Güvenlikle ilgili diğer seçenekler arasında, ya ayak pedalı muhafazasına monte edilmiş - hem korumalı hem de korumasız versiyonlarda mevcuttur - ya da uzatılmış bir direğe takılı geleneksel acil durdurma anahtarına sahip acil durdurma donanımlı modeller yer alır. Diğer aksesuarlar, ayak pedalını doğrudan makineye veya zemin yüzeyine sabitlemek için uzatılmış taban plakalarının yanı sıra artan taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı için direk ve tutamak eklerini içerir.

Korumalı model için 1 metrede 20 kg belirli bir düşme ağırlığı stabilitesine sahip 6256 ayak pedalının ağır hizmet özelliklerini gösteren Herga'nın web sitesindeki bir tanıtım videosu, düşme testi performansını birkaç rakip hatla karşılaştırıyor - bazıları tamamen çelik konstrüksiyonlu .
 

Onur Dil

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim