Endüstriyel kalite kontrolü için optik ve hassas çoklu sensörlü metroloji sistemlerinin dünya lideri üreticisi Quality Vision International Inc (QVI®)'nin bir bölümü olan Optical Gaging Products (OGP®, www.ogpnet.com), 31 yıl boyunca şirkette görev yaptıktan sonra emekli olan R. Stephen Flynn'in yerine Panos T. Angelopoulos'u Küresel Satış Başkanı olarak atadı.
Panos, OGP'ye endüstriyel ve ticari üretim ortamlarında üst düzey yöneticilik rollerinde otuz yılı aşkın deneyimini getiriyor. Kariyeri boyunca, pazar genişlemesine ve gelir artışına sürekli katkıda bulunan satış ve pazarlama pozisyonlarında bulundu.
Panos, Almanya'nın Grafenberg şehrinde bulunan RAMPF Group, Inc.'den OGP'ye katılıyor; burada İş Birimi Müdürü olarak görev yapıyordu. Bundan önce Panos, 2017 yılında RAMPF Grubuna katılan Cleveland Polymer Technologies'in Başkanı, CEO'su ve sahibiydi. New York Teknoloji Enstitüsü'nden (New York, NY) Makine Mühendisliği lisans ve İşletme ve Finans yüksek lisans derecelerine sahiptir.
Şirketin 3. kuşak Başkanı ve CEO'su Keith E. Polidor, "Panos'un OGP Küresel Satış Başkanı olarak aramıza katılması, dünyanın hassas ölçüm ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterilerimizin zorlu boyutsal metroloji gereksinimlerini çözmek için ilk tercihi olmak üzere optik ve çoklu sensör çözümlerinde büyümeye ve yenilik yapmaya devam edeceğimizi garanti ediyor. Panos'un liderliğinde, OGP, çalışanlarımızın özverisi ve ortaklarımızın desteğiyle, öncü yenilik ve eşsiz hizmet sunma konusunda kararlı kalacaktır." dedi.
Panos, OGP'nin 80 yıllık tarihinde çok önemli bir dönemde görevine başlıyor; OGP'nin teknolojik ilerlemeler geleneği, patentli IntelliCentric-M optik sistemine sahip SmartScope M Serisi ile devam ediyor ve dünyanın önde gelen üreticilerine eşsiz doğruluk ve tekrarlanabilirlik sunuyor.




Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.













































