KAYNAK SOMUN SENSÖRLERİ

Yeni Manyetik-Endüktif Sensörler

  • KAYNAK SOMUN SENSÖRLERİ
    KAYNAK SOMUN SENSÖRLERİ

Turck firmasının kaynak somun sensörleri Eylül 2009’da 2009 Design News Golden MouseTraps ödüllerinde “En iyi ürün dalında” finalistlerden biri oldu. Otomotiv endüstrisinde araç gövdelerinde montaj elemanı olarak kaynak somunları ve ara pullar, manşon veya rakorlar kullanılır. Bu yedek parçaların varlığının kontrol edilmesi gerekmektedir. Yeni manyetik-endüktif sensörlerimiz kaynak somunlarının varlığının algılanmasında güvenilir ve ekonomik bir çözüm sunar. Bazı somun veya pullar takılmamışsa montaj prosesi durur ve iş emri iptal edilir. Eğer bu hatalar algılanmaz ise maliyetler önemli ölçüde artacaktır. Bu sensörler manyetik zayıflama prensibini temel alarak pul, somun gibi demir özlü parçaları algılar. Krom kaplı prinç gövde içersinde IP67 koruma sağlarlar. Üzerindeki LED, anlık anahtarlama durumunu gösterir (hedef cismin varlık/yokluğu ve hata durumları).

Feragatname: TIM Global Media tarafından yayımlanan içerikler, metinler, görseller ve videolar dâhil olmak üzere, şirket içinde üretilmekte veya Tedarikçilerin onayıyla sağlanmaktadır. Tedarikçiler, sağladıkları materyallerin üçüncü şahıs haklarını ihlal etmediğini taahhüt eder ve bu kapsamda doğabilecek her türlü iddia karşısında TIM Global Media’yı tazmin etmeyi ve sorumluluktan muaf tutmayı kabul eder.

Paylaşmak:

Web Editor

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim