Hazır Bara Sistemleri

250A, 400A ve 630A Bağlantı İmkanı

  • Hazır Bara Sistemleri
    Hazır Bara Sistemleri

Federal Elektrik tarafından sunulan Federal bara sistemleri, sanayi tesislerinde güç dağıtımı için kullanılmaktadır. 250A, 400A ve 630A ana şalter bağlantı imkanı sağlamaktadır. 2,4,6,10,12 yollu çıkış imkanı ve komple teçhizatlı sunulmuştur. Ayrıca, opsiyonel pano içinde sevk imkanı sağlanmıştır. Ana şalter kullanmadan doğrudan bağlantı imkanı ve basitleştirilmiş hızlı montaj imkanı gibi kolaylıkları ile ön plana çıkmaktadır. Modüler yapı, kolay ve güvenilir bakım ve estetik görünüm diğer sayılabilen özelliklerindendir. IEC standartlarına göre IP20 koruma derecesine uygun olarak canlı kısımlarda el teması kaldırılmış ve tam bir can güvenliği sağlanmıştır. Kısa devre durumunda enerji ana şalter tarafından kesilir. Arıza durumunda yalnızca ilgili şalter değiştiği için ana sistem çalışmaya devam etmektedir.

Feragatname: TIM Global Media tarafından yayımlanan içerikler, metinler, görseller ve videolar dâhil olmak üzere, şirket içinde üretilmekte veya Tedarikçilerin onayıyla sağlanmaktadır. Tedarikçiler, sağladıkları materyallerin üçüncü şahıs haklarını ihlal etmediğini taahhüt eder ve bu kapsamda doğabilecek her türlü iddia karşısında TIM Global Media’yı tazmin etmeyi ve sorumluluktan muaf tutmayı kabul eder.

Paylaşmak:

Onur Dil

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim