Güzide Bayram Tevattepe, Schneider Electric Manisa Fabrikası Müdürü Olarak Atandı

Schneider Electric Manisa Fabrika Müdürlüğü görevine Güzide Bayram Tevattepe getirildi.

  • Ekim 22, 2020
  • 607 Görüntüleme
  • Güzide Bayram Tevattepe, Schneider Electric Manisa Fabrikası Müdürü Olarak Atandı
    Güzide Bayram Tevattepe, Schneider Electric Manisa Fabrikası Müdürü Olarak Atandı

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Güzide Bayram Tevattepe’nin Manisa Fabrikası Müdürü olarak atandığını duyurdu. 18 yıllık kariyerinde önemli başarılara liderlik eden Tevattepe, bundan sonraki süreçte fabrikanın operasyonlarının yönetilmesinden sorumlu olacak.

2003 yılında kariyerine başlayan Tevattepe, 2007 yılında Tedarik Zinciri Yönetim Mühendisi olarak Schneider Electric’e katıldı. 2010 senesinde Müşteri Memnuniyeti ve Kalite Müdürü olarak atandı ve 2016 yılından bu yana da Manisa Fabrikası Üretim Müdürü olarak görev almaktaydı. 

Tevattepe, 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.
 

Feragatname: TIM Global Media tarafından yayımlanan içerikler, metinler, görseller ve videolar dâhil olmak üzere, şirket içinde üretilmekte veya Tedarikçilerin onayıyla sağlanmaktadır. Tedarikçiler, sağladıkları materyallerin üçüncü şahıs haklarını ihlal etmediğini taahhüt eder ve bu kapsamda doğabilecek her türlü iddia karşısında TIM Global Media’yı tazmin etmeyi ve sorumluluktan muaf tutmayı kabul eder.

Paylaşmak:

Onur Dil

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim