“Robotların Süpervizörü” RPA Supervisor

Robotik otomasyon süreçlerinde yaşanan aksamalar ya da insan müdahalesi gerektiren olaylarda

  • Ağustos 25, 2022
  • 122 Görüntüleme
  • “Robotların Süpervizörü” RPA Supervisor
    “Robotların Süpervizörü” RPA Supervisor

Bilgi teknolojileri alanındaki yenilikçi çözümleriyle 23 yıldır farklı sektörlerden pek çok firmanın dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik eden Unite, RPA teknolojisine sahip şirketlerin süreçleri gerçek operasyonlarda kullanırken yaşadığı izlenebilirlik problemlerini ve operasyonel aksamaları ortadan kaldırmayı amaçlayan RPA Supervisor markası ile el sıkıştı. Unite “robot hatalarını düzelten robotları” Türkiye’de RPA teknolojisi kullanan tüm firmaların çalışmalarını kolaylaştırmak ve verimli hale getirmek için kullanımına sunuyor.

Lider dijital iş gücü çözümleri şirketi Unite, RPA teknolojisi kullanan firmaların yaşayabileceği aksaklıkları en aza indirmek amacıyla kurulan Norveç merkezli RPA Supervisor markası ile hizmet ağını genişletiyor. Tekrarlanan işlerin yapay zeka destekli algoritmalar kullanan robotlar tarafından gerçekleştirilmesi olarak adlandırılan RPA (Robotic Prosses Automation) teknolojisini kullanan 5 ve üzeri iş gücü robotunun yer aldığı şirketler, robotik otomasyon süreçlerinde yaşanan aksamalar ya da insan müdahalesi gerektiren olaylarda RPA Supervisor teknolojisinden faydalanabiliyor. Türkiye'de bir ilk olacak olan RPA Supervisor, operasyonları özelliğine göre 7/24 yönetirken, bir hata olması durumunda hızla çözüm üretiyor, analitik, raporlama ve gelişmiş bildirim yetenekleriyle gerçek zamanlı iç görü sağlıyor. RPA Supervisor teknolojisi ile şirketler süreçlere ilişkin tam görünürlük, esneklik, yüzde 75 oranında daha az manuel müdahale/gözetim ile daha fazla iş değeri elde edebiliyor.
“RPA Supervisor ile markalara bütüncül hizmet sunacağız”
RPA Supervisor’ın, kendi robotlarına sahip olan şirketler için eksiksiz ve kusursuz dijital iş gücüne ulaşmanın en etkili yolu olduğunu ifade eden Unite CEO’su Malkoç Sualp, “Unite olarak 2014'ten beri Türkiye'de dijital işgücü hizmet sağlayıcısı lideri konumundayız. En son dijital teknolojilerden yararlanarak müşterilerimizin iş yapma biçimlerini dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Uzmanlığımızın özünü; teknolojinin iş dünyası için önemini, teknoloji yatırımlarının geri dönüşünün gerekliliğini ve temel odak noktası işi teknoloji ile bütünleştirmek olan hesap verebilir bir iş ortağına duyulan ihtiyacı anlamak oluşturuyor. Akıllı otomasyon hizmetleri kapsamında sunduğumuz geniş ürün yelpazemize RPA Supervisor'ı ekleyerek markalarımıza bütüncül bir hizmet sunacak olmaktan dolayı mutluyuz.” şeklinde konuştu.

“Unite iş birliği ile şirketlerin karlılığını artırmalarına katkı sunacağız”
RPA Supervisor olarak Unite BT ile birlikte Türkiye’deki markalara da hizmet verecek olmaktan ötürü heyecan duyduklarını ifade eden RPA Supervisor Kurucu Ortağı CEO Erik Lien, “RPA Supervisor, RPA kullanıcılarını rahatsız eden ve verimliliği azaltan operasyonel zorlukları azaltmak için 2018'de kuruldu. Otomasyon yönetim platformumuz, daha büyük iş faydası yaratmak, yönetimi kolaylaştırarak RPA yaygınlaşmasını hızlandırmak ve RPA robotlarının kapasitesini arttırmak suretiyle RPA sahiplik maliyetini azaltmayı hedefliyor. Unite ile ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Unite’ın akıllı otomasyon hizmetlerinin RPA Supervisor'ın yapay zeka güdümlü düzenleme ve yönetim çözümüyle birleştirilmiş sinerjisi, yalnızca RPA platformlarındaki birçok mevcut sorunu çözmekle kalmaz, aynı zamanda şirketlerin kârlılığı artırmalarına, süreçleri hızlandırmalarına ve ölçeklendirmelerine de yardımcı olur” ifadelerinde bulundu.

RPA Supervisor, RPA süreçleri canlıya alındığı andan itibaren operasyonel ve izlemeye yönelik seviye 1 aksiyonlarını otomatize ediyor. RPA Supervisor kullanıcılara sunduğu;
•    Süreçler arası önceliklendirme yaparak iş birimlerinin ihtiyaçları doğrultusunda süreç SLA’lerini de göz önünde bulundurarak süreçleri otomatik başlatıp durdurma,
•    Takılı kalan veya tanımlanan süreden uzun çalışan süreçleri algılayıp müdahale etme,
•    Hata alan süreçleri başka bir robotta çalıştırma, gerekmesi durumunda robotu baştan başlatarak seviye 1 desteğini otomatik hale getirme gibi benzersiz özellikleri ile şirketlerin verimliliğini artırmaya yardımcı oluyor.

Onur Dil

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim